Publicitat
Confidencial · 29 de Gener de 2020. 00:25h.

Fer fora el president surt barat

Només es van cremar tres contenidors

Fer fora el president surt barat

Un dels contenidors cremats aquest dilluns al centre de Barcelona

La capacitat de mobilització i agitació dels grups del radicalisme independentista català ha baixat molt si se la compara amb la que aquests col·lectius demostraven fa alguns mesos. L'expressió que abans era habitual sentir durant les seves actuacions, els carrers són nostres, actualment ja no tindria cap sentit, ni de bon tros.

Ara, complint la legislació vigent, l'Estat ha deixat la màxima autoritat de la Generalitat, el seu president, Quim Torra, sense capacitat legal per seguir al càrrec. I la reacció dels radicals davant d’aquesta actuació sense precedents de l'administració espanyola s'ha limitat a la crema de tres contenidors al centre de Barcelona per 50 manifestants dels 300 que es van concentrar al parc de la Ciutadella. Està molt clar que els carrers ja no són nostres.

Fonts independentistes admeten que el notable descens de la capacitat de resposta de l'independentisme és paral·lel al progressiu esgotament de l'impuls del moviment que va engegar el procés independentista. La ruptura de la unitat de l'independentisme, aguditzada últimament, és una de les causes d'aquesta dinàmica. Una altra és l'error de valoració sobre la capacitat d'actuació de l'Estat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/01/2020 - 19:41

De mica en mica també es buida la pica.