Publicitat
Confidencial · 13 de Juliol de 2018. 00:25h.

Fins a quan la ficció?

L'autonomisme és "fer república"?

Fins a quan la ficció?

Estelades durant una manifestació independentista

Els dirigents independentistes segueixen mantenint la ficció que ara, el principal objectiu és engegar la república catalana que va ser proclamada per la majoria parlamentària de l'independentisme el 27 d'octubre del 2017. Tanmaeix, el Govern està realitzant una gestió totalment autonomista des de la recent reunió entre el president Torra i el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez.

Dirigents independentistes afirmen que és difícil que aquest doble joc pugui mantenir-se durant molt de temps, atès que l'acceptació de la revifada de les comissions de treball entre la Generalitat i l'administració espanyola és la principal demostració que el Govern de Catalunya ha decidit actuar com a una comunitat autònoma de l'Estat.

Aquest mateix dijous, el vicepresident del Govern i responsable d'Economia, Pere Aragonès, es trobava a Madrid per negociar diverses qüestions amb alguns ministres del Govern espanyol. Aquestes negociacions són les que serviran per engegar la república? Pactar eventuals transferències i negociar a Madrid la forma d'incrementar els recursos econòmics de la Generalitat és fer república?

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat