Publicitat

També fa marxa enrere

Fins i tot Artadi

Elsa Artadi durant una roda de premsa

La portaveu el Govern i consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha estat fins ara una dirigent independentista que s'ha identificat sempre amb el sector més radical del moviment. Aquest fet queda reflectit per la gran proximitat política d'Artadi a l'expresident Puigdemont, que es troba actualment a Alemanya, fugat de la justícia espanyola.

Tanmateix, fins i tot Artadi està començant a cedir, en sintonia amb la marxa enrere de l'independentisme moderat, després de la reunió entre Quim Torra i Pedro Sánchez. Així, la consellera ha admès que "no hem descartat mai, però sense acabar de concretar què farem, perquè ja no estem amb els fulls de ruta, que en algun moment pugui tornar a haver-hi una desobediència", afegint, però, que "crec que, en un futur molt proper, no es donarà".

És a dir, que la desobediència a les institucions espanyoles s'allunya. I a més, ha afirmat que el "més important" és que es reprendrà el diàleg entre els governs de Catalunya i Espanya per trobar una "solució dialogada, negociada, pactada". Per tant, Artadi comença a acceptar la via autonomista que ja ha assumit , entre d'altres, el president Torra.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat