Publicitat

Demana contenció a Torra

Fins i tot la Pimec

Imatge d'arxiu del president de Pimec, Josep González

El fet que la patronal catalana Foment del Treball, al costat dels sindicats CCOO i UGT, hagin difós un comunicat que demana que no s'incrementi la tensió política, encara que sense comprometre’s ni assenyalar els eventuals responsables d'aquesta tensió, entra dins del que pot considerar-se habitual. Però ja no és tan normal que ho faci una organització com a Pimec.

Perquè Pimec, que presideix Josep González, sempre s'ha mogut molt a prop del moviment independentista, i per tant, el fet que també hagi expressat la seva preocupació per l'actual "escalada", i per tant, que plantegi aquest qüestionament de la gestió de les autoritats independentistes, és realment destacable, segons opinen fonts de la mateixa Pimec.

Aquest moviment de l'organització dirigida per González reflecteix que el desistiment de responsabilitats del Govern de Quim Torra sobre la gestió governativa diària, per ocupar-se només del projecte independentista català, està generant inquietud i protestes fins i tot entre els sectors socials de Catalunya favorables a aquest projecte.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat