Publicitat
Confidencial · 30 de Novembre de 2017. 00:00h.

'Foc amic' contra Iceta

Vetos i crítiques del PSOE a Ciutadans

'Foc amic' contra Iceta

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez durant un acte del PSC

L'estratègia de Miquel Iceta per convertir el PSC a l'eventual eix d'una possible alternativa no independentista, després de les eleccions catalanes del proper 21 de desembre, està sent boicotejada des de la direcció del PSOE, mitjançant el llançament d'autèntics torpedes contra el projecte del primer secretari dels socialistes catalans.

El plantejament d'Iceta passa per mantenir una estreta relació amb Ciutadans, que juga un paper fonamental en aquest projecte, però el problema és que, segons les últimes enquestes electorals, en un pla estatal el partit d'Albert Rivera està molt a prop del PSOE, que ha decidit passar a l'ofensiva.

Per això Pedro Sánchez ha afirmat que el PSC no donarà suport a una investidura d'Inés Arrimadas a Catalunya, i la vicesecretària general, Adriana Lastra, número dos a l'Estat del PSOE, ha comparat Albert Rivera amb José Antonio Primo de Rivera. Són actuacions que xoquen directament amb el projecte d'Iceta a Catalunya.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mesetario, Meseta, 30/11/2017 - 00:40

Esto tiene gracia.
El mesetario Pedro Sánchez no se convirtió en presi español porque al mesetario Coletas no le gustó el acuerdo entre Pedro Sánchez y... ¡¡¡coño!!! Albert Rivera.