Publicitat
Confidencial · 7 d'Octubre de 2019. 00:23h.

'Foc amic' sobre Colau

Asens carrega contra el PSC

'Foc amic' sobre Colau

Imatge del 'tuit' de Asens criticant el PSC

Ada Colau és alcaldessa de Barcelona gràcies als vots del PSC (i de tres regidors de la candidatura municipal de Manuel Valls), partit que governa la ciutat conjuntament amb Barcelona en Comú, la coalició que dirigeix Colau. Malgrat tot, la mà dreta de l'alcaldessa, el diputat al Congrés Jaume Asens, llança càrregues de profunditat contra els socialistes catalans, que encapçala a l'Ajuntament barceloní Jaume Collboni.

Les relacions entre Collboni i Asens són tenses, ja que el diputat a Madrid de la coalició de Colau pertany al sector més radical de l'independentisme català, fins al punt que se'l considera molt proper als plantejaments de la CUP. Per tant, la convivència d’Asens amb els carcellers del 155 -el PSC- és molt difícil i problemàtica.

En aquesta línia, i en el transcurs d'una de les picabaralles d’Asens amb el PSC, el diputat al Congrés ha dit mitjançant un tuit que "l'únic pagafantas que hi ha a Catalunya és el PSC, que només sap ballar al ritme del 155 de Pedro Sánchez". Cal tenir en compte que, durant l'anterior legislatura municipal, Collboni i el PSC van ser expulsats per Colau de l'equip de govern de l'Ajuntament per haver donat suport, amb el PSOE, a l'aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Waterfool, 07/10/2019 - 11:36

Asens será, tal vez, un buen abogado pero como político esta a la altura de su altura.

#1 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 07/10/2019 - 10:54

Asens siempre haciendo amigos. Aviso a los Comunes que no son independentistas.....no seais pagafantas y no voteis a este separata.