Publicitat
Confidencial · 21 de Novembre de 2019. 00:23h.

'Foc amic' sobre Colau

'Tocada' per la violència independentista

'Foc amic' sobre Colau

Imatge de Quim Torra i Ada Colau al Palau de la Generalitat

Els habituals flirtejos d'Ada Colau amb l'independentisme català i la seva tendència a aplicar contínuament una política de gestos i de símbols favorables als plantejaments dels independentistes se li estan tornant en contra actualment, segons expliquen algunes fonts municipals de Barcelona.

Aquestes fonts es refereixen als violents disturbis que es van produir a la ciutat al marc de les protestes contra la sentència del judici pels fets de la tardor del 2017. I també tenen en compte els habituals talls de trànsit a la ciutat i els intents de bloqueig a l'estació de Sants i l'aeroport que promouen grups independentistes, o el cas de l'acampada a la plaça Universitat, els protagonistes de la qual van ser desallotjats aquest dimecres per la Guàrdia Urbana.

Les mateixes fonts diuen que aquests desordres estan tenint un impacte molt negatiu sobre la marca Barcelona, és a dir, sobre la imatge de la ciutat, de la qual l'alcaldessa és la primera i principal responsable. Els perjudicis econòmics per a la capital catalana a conseqüència d'aquests episodis, i la sensació d'inseguretat a la ciutat són també situacions que col·loquen Colau a una posició difícil. Sobretot perquè aquests greus problemes estan provocats pels seus amics independentistes.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Capit@n España, Purgandus Pópulus !!!, 21/11/2019 - 13:58

REFRANERO POPULAR aplicable al caso
"Sarna con gusto no pica"
"Quien con niños se acuesta, mojado se levanta"
"No he tenido elección; es mi naturaleza". (Fabula del escorpión y la rana)

#2 Mefisto, BARCELONA, 21/11/2019 - 12:51

Napoleó deia que si la traició tibgués un nom, es diria "Fouché".
Es evidet que si la demagògia tingués un nom es diria "Colau". No es res més que això,una patética demagoga que passarà a la història com a tal.

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 21/11/2019 - 10:12

Con la Colau llegaron al gobierno municipal, los okupas, los manteros, los perroflautas, los incendiarios amarillos y tutti quanti... es decir, la mugre... Ya se, ya se, la alternativa era el Tete gruñón...
Si los ciudadanos se empeñan en votar estas alternativas destructivas... ¡disfruten de lo votado!.