Publicitat
Confidencial · 7 de Novembre de 2019. 00:40h.

'Foc amic' sobre Iceta

Sánchez, molt dur amb el conflicte català

'Foc amic' sobre Iceta

Miquel Iceta i Pedro Sánchez durant una reunió d’ambdós

La campanya electoral de Pedro Sánchez per al 10-N està perjudicant de manera molt clara les opcions de PSC, que dirigeix Miquel Iceta, segons fonts dels socialistes catalans. Aquest impacte negatiu es produeix precisament quan les més recents enquestes reflecteixen una pujada de les expectatives electorals de PSC d’aquest diumenge.

El primer problema per a Iceta és el canvi de postura de Sánchez, que ha anat variant la seva actitud cap a l'independentisme, fins a col·locar-se actualment a una posició d'extrema duresa. Mentrestant, el PSC havia iniciat un camí en sentit contrari, mostrant una certa tolerància cap a l'independentisme, i fins i tot rebutjant votar a favor de la moció de censura contra el president Torra que va presentar Ciutadans.

I d'altra banda, el greu error comès pel president en funcions de Govern espanyol, vantant-se de la seva suposada manipulació de la fiscalia en el cas del judici contra dirigents independentistes pels fets de la tardor del 2017, dóna una imatge molt negativa del respecte del PSOE cap al principi democràtic de la separació de poders. I aquest fet deixa el PSC a una situació difícil.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat