Publicitat
Confidencial · 4 de Desembre de 2014. 00:25h.

Forcadell canvia de bàndol?

La líder de l'ANC gira cap a la postura de Mas

Forcadell canvia de bàndol?

Forcadell discuteix amb Rovira després de la conferència de Junqueras

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, vinculada a Esquerra, està adoptant darrerament posicions molt properes a les del president Mas pel que fa al procés de transició nacional de Catalunya, segons destaquen fonts sobiranistes.

Forcadell donava el seu suport al planejament d'ERC des de l'inici del procés sobiranista, i actuava com a impulsora d'una certa pressió sobre Artur Mas per aconseguir un apropament del líder de CDC a les posicions del president d'Esquerra, Oriol Junqueras.

Tanmateix, després d'una certa equidistància, està girant cap a postures més favorables a les de Mas, coincidint amb algunes informacions que la col·loquen a la llista unitària sobiranista que defensa el president de la Generalitat per a les properes eleccions catalanes.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Maria Gonzalez, Barcelona, 05/12/2014 - 08:43

Poca transperencia té l'ANC que no fa públics els resultats del debat intern On tant la proposta de llista unitaria com la de paraigues van quedar amb parcentatges identics. La senyora forcadell vol anar de 2 les llista de Mas.

#7 guillermet, l'Ampolla, 04/12/2014 - 21:56

No m'extranya que canvie de camisa. Ja fa dies que va de flat com los gossos perdiguers a la caça d'un butacó al Parlament per escofar-se el cul i viure de la sopa boba.

#6 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 04/12/2014 - 20:01

Digu clar i ben Català Forcadell la lider fins ara de L´ANC a fet un GIR GRAN CAP A LA DRETA es una dona sense Principis Es vendra per un Plat de LLenties a C.I.U. a la Dreta Catalana . Forcadell te sort de no tenir principis es com Carretero i Angel Colom ara ningu sabe res de els

#5 El vaixell i les rates, Ger-Undar, 04/12/2014 - 17:48

A ran del recent discurs de Mas varem poder veure que durant els aplaudiments alguns/es copsaven que el líder de Erc no aplaudía i per un moment van plegar de fer-ho, pero seguidament varen seguir amb l'entusiasme dels nou conversos a la fe oficial. Fastigós i rastrer.

#4 BEJOTA, BCN, 04/12/2014 - 12:46

Neix l'associació Empresaris de Catalunya per "donar veu als empresaris i professionals de l'empresa que desitgem alertar de les conseqüències negatives que portaria el 'procés secessionista' català per a l'activitat econòmica de Catalunya".

GAME OVER !

#4.1 BEJOTA, BCN, 04/12/2014 - 12:47

QUE N'ÉS DE TOSUT EL MATRIARCAT CATALÁ,OI?