Publicitat
Confidencial · 17 de Febrer de 2017. 00:20h.

Forcadell ho té magre

El seu futur judicial s'està complicant

Forcadell ho té magre

Forcadell, amb la resta de membres de la Mesa del Parlament advertits pel TC

Els últims moviments de l'administració de justícia pel que fa a l'actuació de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, sobre el procés sobiranista, indiquen que que el futur judicial de la dirigeixen independentista catalana s'està complicant de forma notable.

Fonts judicials assenyalen que, des d'un punt de vista de tècnica jurídica, el principal problema de Forcadell és la reiteració pública d'actuacions que són presumptament il·legals, una situació que, en principi fa molt difícil evitar una sentència condemnatòria si s'inicia la tramitació de l'afer, com ja ha ocorregut.

D'altra banda, el establishment de l'Estat espanyol considera que algun dels sumaris oberts sobre actuacions de dirigents polítics pel que fa al procés sobiranista ha d'acabar amb una condemna, i sembla que Forcadell reuneix totes les característiques adequades perquè el seu cas serveixi com a un avís per a navegants.

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sinitaca, 17/02/2017 - 10:23

Pero lo que de verdad le ha de preocupar es su futura pensión.

#1 Kropotkin, Vic, 17/02/2017 - 07:49

La de pasta que no spodemos ahorrar en impuestos cuando la inhabiliten... La tendran que enchufar en TV3% de becaria... Jua, jua, jua,...