Publicitat
Confidencial · 26 de Juny de 2019. 00:04h.

Fracàs d’Aragonès

No se’n sortirà amb el pressupost

Fracàs d’Aragonès

Pere Aragonès, durant una entrevista radiofònica

El vicepresident del Govern i titular d'Economia, Pere Aragonès, dirigent d'Esquerra, va deixar passar el recent cicle electoral per intentar un acord que permetés l'aprovació del projecte de pressupostos de la Generalitat. Tanmateix, l'impacte dels resultats d'aquest cicle sobre l'escenari polític català sembla allunyar, a hores d’ara, aquesta eventual aprovació.

El problema és que Aragonès confiava als comuns, que lidera Ada Colau, per aconseguir els vots que li calen al Parlament perquè el seu projecte pressupostari pugui tirar endavant. Però el greu enfrontament per l'alcaldia de Barcelona que s'ha produït entre Ernest Maragall, el candidat d'Esquerra, i Colau, planteja un important obstacle per a les pretensions d’Aragonès.

També sembla totalment inviable, ara per ara, que el conseller d'Economia pogués explorar una altra possible alternativa, com a un eventual acord amb el PSC, atès que les relacions entre Esquerra i els socialistes catalans han quedat molt deteriorades a conseqüència de la pugna per l'alcaldia de Barcelona i per la decisió del PSC de vetar Maragall.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat