Publicitat
Confidencial · 12 d'Abril de 2017. 00:25h.

Fracàs de l'acció exterior

Decepció per la categoria dels suports

Fracàs de l'acció exterior

Puigdemont i Romeva, amb Romano Prodi

La campanya d'internacionalització del procés sobiranista iniciada per les autoritats de la Generalitat, especialment pel president Puigdemont, amb insistència sobre la reivindicació del referèndum d'independència, està tenint parcialment un efecte bumerang.

L'opinió pública està percebent que els representants de la Generalitat només són rebuts per polítics ja retirats, com Romano Prodi o Jimmy Carter, o per altres amb un perfil molt qüestionable, com el cas d'alguns representants dels EUA propers al Tea Party i amb bona relació amb Vladimir Putin.

D'altra banda, la polèmica sobre si es va haver de realitzar algun pagament a la fundació que presideix Carter per mantenir la seva recent reunió amb l'ex president dels EUA, ha neutralitzat la presentació d'aquesta reunió com un èxit del sobiranisme català, i fins i tot ha provocat moltes dubtes sobre els mètodes de la Generalitat en aquesta campanya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 12/04/2017 - 12:59

Seamos claros, en güirilandia difícilmente sitúan España en el mapa, con apuros saben que Barcelona es una ciudad mediterránea; ¿y éstos somiatruites pretenden vender la moto de una región desconocida que quiere autodeterminarse? ¿con los problemas que hay en el mundo? Au, aneu-vos a fer punyete

#4.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 12/04/2017 - 14:07

¡¡¡Mortadelo dimisión!!!

#3 Juan García, Ciutat de la Justícia, 12/04/2017 - 08:22

De 34 a 67 milions en acció exterio, 33 milions més. Equivaldrien a 10.000 beques universitàries de 3.300 €. Més del que reclamen sobre les beques ERASMUS.
I tenen la barra de dir que pensen en les persones.

#2 Mesetario, Meseta, 12/04/2017 - 07:44

Va Puigdemont a Bruselas... y le recibe el organizador del festival de flores y plantas de Gante.
Y a la pobre Nicola Sturgeon la recibe to' Cristo de la EU, pero dicho organizador de la feria, no...
Escoceses, Nicola, a j*derse, a ver si aprendéis del gran Carles.

#1 Carlos BCN, Barcelona , 12/04/2017 - 01:57

Si el tiempo y el dinero invertidos en el procés se hubiesen destinado a financiar carreras universitarias y el impulso de autónomos y emprendedores, no tendríamos independencia pero sería un país puntero en el mundo.