Publicitat

Les 'ambaixades' no 'tapen' la Diputació

Fracàs mediàtic

Imatge de la seu de l'ambaixada' de Catalunya a Londres

L'independentisme està fracassant amb el seu intent d'organitzar un gran escàndol internacional mitjançant les seves queixes sobre el que diu espionatge del Govern espanyol pel que fa al funcionament de les seves oficines a l'exterior, les anomenades ambaixades, segons reconeixen fonts independentistes, que diuen que l'afer no està aconseguint el ressò mediàtic que es pretenia.

El problema és que a Catalunya, a Espanya ia Europa, ja se li ha vist el llautó diverses vegades a l'independentisme català pel que fa a les seves crítiques sobre diverses qüestions al Govern espanyol, i a més, l'inici d'aquesta campanya sobre les ambaixades catalanes s'ha produït coincidint -una coincidència notablement sospechosa- amb dos fets que afecten negativament el projecte independentista.

D'una banda, s'ha pretès tapar la greu divisió provocada a l'independentisme pel pacte de Junts per Catalunya amb el PSC per repartir-se la poderosa Diputació de Barcelona. I de l'altra, les denúncies independentistes sobre les ambaixades van directament dirigides contra Josep Borrell, amb el clar objectiu d'intentar perjudicar la seva molt probable designació com a alt representant de la política exterior de la Unió Europea. Tanmateix, ni s'ha tapat el cas de la Diputació, ni és probable que es boicotegi el nomenament de Borrell.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat