Publicitat
Confidencial · 20 de Juny de 2018. 00:20h.

Full de ruta: un gest del Rei

El gran retrocés de l'independentisme

Full de ruta: un gest del Rei

Imatge d'arxiu del Rei, Felipe VI

Les declaracions que va realitzar aquest dimarts la consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, després de l'habitual reunió setmanal de l'Executiu català, indiquen que a hores d'ara el nou full de ruta de l'independentisme té com a prioritat la petició al Rei d'un gest públic de rectificació.

Segons Artadi, i per tant segons el Govern, ara tot el projecte independentista sembla dependre de que Felip VI faci algun tipus de gest que pugui ser interpretat com a una certa rectificació del discurs que va pronunciar el 3 d'octubre de l'any passat, recolzant l'actitud de les autoritats espanyoles davant de l'intent del referèndum il·legal de dos dies abans.

La insistència de l'independentisme sobre aquest afer ratifica la sensació d'amplis sectors de la societat catalana en el sentit que el moviment independentista català ha anat perdent terreny, fins al punt que la reivindicació d'un gest del Rei d'Espanya sembla que ha esdevingut el seu màxim objectiu, el que reflecteix la gran magnitud del retrocés independentista.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pietrobcn, MARTORELL, 20/06/2018 - 10:37

Con este rey lo tienen crudo. Es sensato, medido, con muy buena imagen internacional, habla idiomas (catalán incluido).
Lo de la república es relativo: ¿ Que es mas democrática una república como Venezuela o una monarquía parlamentaria como Inglaterra? Es obvio que estamos mas cerca de Inglaterra.

Ir contra el rey sera otro tiro en el pie.