Publicitat

Senyals que comença la marxa enrere

'Game over'?

Imatge d'una estelada

Aquests últims dies s'han acumulat alguns fets que estan sent interpretats per diversos sectors socials i polítics en el sentit que, molt probablement, es tracta de senyals en el sentit que està començant una certa marxa enrere independentista pel que fa a l'aplicació del full de ruta del seu projecte.

El contundent aval del cap de l'Estat, el Rei Felip VI, a l'eventual utilització pel Govern espanyol de l'article 155 de la Constitució en cas d'una DUI, i la massiva sortida de Catalunya de grans companyies empresarials i entitats financeres, han estat fets que, segons diverses fonts polítiques de tendències diferents, han implicat un clar punt d'inflexió.

En aquesta línia, les posicions públiques de Santi Vila, Artur Mas i Marta Pascal podrien indicar que el PDECat no donarà suport a la DUI, i si es té en compte que la direcció d'Esquerra no ha rebutjat de forma clara i directa aquestes posicions, caldria deduir que la marxa enrere del procés està començant.

2 Comentaris

Publicitat
#2 IL.LUMINAT per la FE indepe, Santa Independència, 09/10/2017 - 20:43

efectivament: SPAIN GAME OVER!

perquè, a veure de què cullons viuran aquests vagos espanyols sense Catalunya, ja ja ja

ara me'n vaig a missa, que el mossèn té preparada una missa nocturna per resar per la Independència, alabat sigui Déu, amén!

#1 Grauero, Gurugù, 09/10/2017 - 11:09

Me temo que de marcha atrás nada, ellos siguen adelante ya no les importa nada, si es que alguna vez les importo, de lo que les pueda pasar al pueblo. Seguro que ellos tienen la espaldas bien cubiertas.