Publicitat

Al 'nucli dur' de Puigdemont

Ganivetades

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

La profunda divisió entre radicals i pragmàtics no es produeix només al conjunt de l'independentisme català, sinó també dins d’un dels seus sectors, concretament el nucli dur de dirigents afins a Puigdemont, l'anomenat grup de Waterloo, al qual hi ha tensions molt fortes entre els defensors d'aquestes dues posicions, segons fonts de l'entorn de l'expresident.

Així, independentistes radicals com el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, amb suports com a la consellera Laura Borràs, el també conseller Jordi Puigneró o la diputada del Congrés Miriam Nogueras, mantenen posicions molt crítiques contra altres integrants de les estructures independentistes, als quals acusen d'haver fet marxa enrere, entrant a una via purament autonomista, amb el suposat objectiu d'acabar amb el projecte independentista.

El principal objectiu dels radicals és aïllar Elsa Artadi, favorable a flexibilitzar la relació amb l'administració espanyola, i que compta amb un cert suport del diputat Eduard Pujol, un suport que algunes fonts creuen dubtós. En la mateixa línia hi ha alguns membres del grup parlamentari al Congrés, com a Carles Campuzano o Jordi Xuclà. El president Torra, més favorable als radicals, ha estat desbordat per la pugna, que és d'una duresa considerable.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 el ultimo que cierre, Canovejas, 13/11/2018 - 13:09

En un partido que cambia de nombre cada semana para tapar vergüenzas é impotencias, el "navajazo" es una técnica que empieza a tener adeptos. El pueblo les importará un bledo, porque las mamandurrias y la prolongación del modus vivendi les merece atención prioritaria y... "tirar de navaja" se hace necesario.

#2.1 Veciana, Barcelona, 13/11/2018 - 14:08

No he conseguido aún que alguien me lo aclare: el PEDOCAT ¿es lo mismo que CUCSPERCATALUNYA o no?

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/11/2018 - 00:21

Se ve venir la escena aquella en la que todos apuñalan a Trilemont y éste, ya en el suelo, mira hacia arriba y dice: "¿tú también racistorra?"

#1.2 Veciana, Barcelona, 13/11/2018 - 07:25

Y en vez de sangre su toga se empapa de ratafia.