Publicitat
Confidencial · 27 de Març de 2017. 00:23h.

García-Margallo: què esperaven?

Sorprenent reacció de Puigdemont

García-Margallo: què esperaven?

García-Margallo i Junqueras, abans d'un debat entre tots dos

La reacció del president Puigdemont i d'altres dirigents independentistes catalans, entre la sorpresa i la indignació, davant de les declaracions de l'exministre García-Margallo sobre les gestions del Govern espanyol per neutralitzar diplomàticament a l'estranger el procés sobiranista, no ha estat entesa per molts polítics catalans.

El mateix Oriol Junqueras, durant una entrevista radiofònica, va considerar normal aquest afer i va dir que era "conscient" de l'actuació del ministeri, perquè l'exministre "m'ha dit divers cops que farien tot el que poguessin" en aquest sentit. Aquest plantejament de Junqueras fa encara més sorprenent l’empipament de Puigdemont.

Diputats del PDECat al Parlament indiquen que desconeixen on és el problema, perquè ningú no hauria d'esperar que el Govern espanyol romangués inactiu davant de l'actuació del Govern de la Generalitat a l'exterior per buscar suports a un procés que pretén la separació de Catalunya de l'Estat espanyol.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ramonnn, Castelldefels, 27/03/2017 - 18:00

Crec que en Puigdemont ha llegit poc

#2 M, Sabadell, 27/03/2017 - 12:12

Es de tontos no entender que cada cual defiende sus propios intereses.

#1 Carlos BCN, Barcelona , 27/03/2017 - 06:19

Lo que deberían entender es que no sólo es una salida del estado español. Las posibilidades de acabar a tiros por la maldad con la que trata el separatismo a los no-separatistas supone un foco de inestabilidad y balcanización enorme. Es mucho más que una ruptura dramática.