Publicitat
Confidencial · 23 d'Abril de 2019. 00:15h.

"Guanyeu als meus carcellers"

Missatge de Junqueras mitjançant Rufián

"Guanyeu als meus carcellers"

Imatge d'arxiu del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, manté el control pel que fa al partit i sobre la campanya electoral del 28-A, tot i trobar-se a la presó de Soto del Real, a Madrid, i del seu trasllat diari a la seu del Tribunal Suprem, on se'l jutja, al costat d'altres dirigents independentistes catalans, per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017.

En aquest sentit, el cap de llista per Barcelona d'Esquerra a les eleccions del 28-A, Gabriel Rufián, va ser l'encarregat de revelar fa dies, durant la celebració d'un acte electoral del seu partit, un missatge que Junqueras li havia encarregat que difongués en el transcurs d'una conversa que ambdós havien mantingut durant una visita que Rufián li havia fet a la presó de Soto del Real.

El missatge, al qual Rufián va donar publicitat, va ser "guanyeu als meus carcellers". En aquest sentit, cal tenir en compte que gairebé totes les enquestes donen Esquerra com a partit guanyador a Catalunya, no només el 28-A, sinó a les eleccions europees i a les municipals de Barcelona del 26 de maig, així com als futurs comicis catalans, que encara no s'han convocat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Yo, Barcelona, 23/04/2019 - 22:30

Al final ERC ha conseguido lo que llevaba años trabajando en la sombra, destronar a CiU del poder y hacerse con él a través de una conquista desde las comarcas rurales hacia la urbe

Lo bueno es que CiU con grandes pensadores como Mas y el Puigdement (el Torra pronto será enterrado en la historia más negra de Cataluña) se han suicidado ellos sol

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/04/2019 - 00:06

Mensaje de un cínico a través de un Rufián. No hace falta decir nada más.