Publicitat
Confidencial · 25 d'Octubre de 2019. 00:15h.

‘Guerra’ oberta Mossos-Govern

Pels insults a un programa de 'TV3'

‘Guerra’ oberta Mossos-Govern

Torra passa revista a una formació de Mossos d'uniforme de gala

Les tensions entre el Govern, especialment el seu president, Quim Torra, i els Mossos d'Esquadra, han arribat a un punt molt alt després que durant un programa de TV3, la televisió pública catalana, controlada per les autoritats independentistes de la Generalitat, s’insultés greument el cos policial de Catalunya. La situació ha provocat una considerable preocupació a l'independentisme més moderat.

Els Mossos han rebut crítiques molt dures de membres del Govern i de l'independentisme català radical per haver-se negat a actuar com a còmplices dels activistes independentistes violents que aquests dies han provocat disturbis molt greus a Catalunya. L'independentisme esperava que el cos es comportés de la mateixa manera que  durant l'intent il·legal de referèndum de l'1 d'octubre del 2017, però no ha estat així.

Una de les conseqüències que els Mossos hagin complert la legalitat vigent ha estat que el president Torra hagi defensat els activistes violents, exigint sancions per als agents. Els insults rebuts després des de TV3 han tensat la situació, i tres sindicats de Mossos i una associació de comandaments policials han denunciat el programa davant de la fiscalia per un presumpte delicte d'odi i d'injúries.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Otto Von Kagarren, Berchtesgaden, 25/10/2019 - 12:48

"Walküre.Walküre.Walküre."

#1 AnnaMollet, Mollet, 25/10/2019 - 01:32

Las Policías deben cumplir y hacer cumplir la ley; y si no lo hacen, dejan de poder llamarse policías.

Es terrible que sancionen a los Mossos por cumplir con su deber. Esto da idea de la dictadura separatista en la que vivimos los catalanes.