Publicitat
Confidencial · 10 de Gener de 2019. 00:20h.

Han de criticar Vox?

L'Europa ultra, amb l'independentisme

Han de criticar Vox?

El líder de la Lega italiana, Matteo Salvini, amb una estelada

L'independentisme català va desqualificar immediatament Vox des que va emergir amb força a les recents eleccions andaluses, aconseguint 12 diputats, d'un total de 109. Des d'aquest moment, tots els sectors independentistes han carregat contra aquest partit, tot i que des de formacions contràries a l'independentisme es fan algunes matisacions.

Així, alguns dirigents d'aquestes formacions pregunten si els independentistes catalans estan legitimats per criticar Vox quan els seus únics suports a l'exterior procedeixen d'organitzacions polítiques uibicades a l'extrema dreta europea i d'algunes personalitats polítiques dels EUA vinculades al denominat Tea Party.

En aquest sentit es fa referència a la protecció que han donat a Bèlgica a Puigdemont i  altres independentistes fugats els ultradretans flamencs, o a les simpaties cap a l'independentisme català dels dirigents de la Lega italiana, liderada per Matteo Salvini. Un altre gran amic dels independentistes és l'excongressista dels EUA Dana Tyrone Rohrabacher, molt vinculat a Donald Trump i a Vladímir Putin.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat