Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2019. 00:10h.

Han deixat Iceta al marge

Al diàleg entre el PSOE i Esquerra

Han deixat Iceta al marge

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu

Fonts del PSC expliquen que a la direcció del partit hi ha un cert empipament amb el PSOE perquè els socialistes catalans consideren que el seu primer secretari, Miquel Iceta, està quedant al marge de la negociació amb Esquerra per a l'eventual investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol.

Aquesta negociació implica riscos molt alts per al PSC, atès que les cessions que els negociadors de PSOE hauran de realitzar previsiblement als delegats d'Esquerra, provocaran una gran inquietud entre els amplis sectors dels socialistes catalans que són contraris als plantejaments nacionalistes i identitaris.

El problema d'Iceta és que Sánchez està disposat a gairebé qualsevol cosa per aconseguir el suport d'Esquerra a la seva investidura. I aquesta decisió, que ara per ara sembla molt ferma, fa que prescindeixi d el PSC i intenti l'acord amb el partit que dirigeix Oriol Junqueras. El líder del PSOE, a més, té pressa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/12/2019 - 23:40

Esta es la verdad del Partido Separatista Camuflado:
https://www.vozpopuli.com/politica/PSC-eliminar-subvenciones-espiar-profesores-alumnos-castellano_0_1306669465.html

#4 no soy nadie, barcelona, 05/12/2019 - 14:55

Por lo que dicen de él, es inteligente y tiene chispa (le he saludado alguna vez), pero últimamente o no tan últimamente hace declaraciones que parece que no las medita y tiene que recordar que la fuerza del PSC en Cataluña ES EL VOTANTE DEL PSOE, con estas salidas de tiesto, perderán votos y no atraeran a los despistados de Cs

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/12/2019 - 14:45

"amplis sectors dels socialistes catalans que són contraris als plantejaments nacionalistes i identitaris". Amplios dice. Qué chiste más bueno. Je, je, je, je , je, je, je, je, je, je, je, je ,je, je, je, je ,je, je, je, je, je, je, je, je , je, je, je, je, je, je, je, je ,je, je, je, je ,je, je, je, je, je, je, je, je , je, je, je, je, je, je, je,

#2 Capit@n España, The broquil is over, 05/12/2019 - 12:25

Iceta..pot-ser és que balla massa.......

#1 M Pilar, Barcelona, 05/12/2019 - 10:04

Doncs, molts catalans preferim a Iceta de President. Iceta vs Aragonès, NO HI HA COLOR!