Publicitat
Confidencial · 8 d'Octubre de 2019. 00:07h.

Hi ha policia al Palau?

Qualsevol entra i penja una pancarta

Hi ha policia al Palau?

Un moment de la col·locació de la pancarta al Palau de la Generalitat

Alguns dirigents polítics es pregunten per l'objectiu de la presència policial davant del Palau de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, ja que van comprovar amb estupor la naturalitat amb la qual quatre ciutadans van entrar recentment a l'edifici i van col·locar una pancarta a la seva façana principal, sense que els efectius de seguretat impedissin aquesta acció.

Els fets es van produir fa dies, quan el president Torra va acceptar retirar la pancarta sobre els dirigents independentistes empresonats, després d'una ordre en aquest sentit del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Posteriorment, quatre ciutadans van col·locar una altra pancarta a la façana del Palau, al·ludint a la llibertat d'opinió i d'expressió.

Aquests quatre ciutadans eren el cantautor Lluís Llach, l'exdiputat de la CUP Antonio Baños, l'actriu Sílvia Bel i l'activista lingüística Teresa Casals, que aparentment van entrar al Palau de la Generalitat i van col·locar la pancarta sense cap problema, quan l'edifici compta amb el corresponent dispositiu de seguretat. El PSC ha presentat diverses preguntes al Govern sobre aquests fets.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Waterluxe, 08/10/2019 - 11:28

Ese balcón lo tendrían que enderrocar.