Publicitat
Confidencial · 13 de Juliol de 2017. 00:25h.

Hi haurà responsables del fracàs?

El 2-O s'esperen dimissions i retirades

Hi haurà responsables del fracàs?

Romeva, Munté, Junqueras i Puigdemont, al Parlament

L'agudització dels problemes interns a Junts pel Sí, la pressió de l'administració espanyola i el convenciment de l'independentisme en el sentit que el referèndum d'independència no podrà realitzar-se, configuren una situació de clar fracàs del procés sobiranista iniciat fa cinc anys.

Aquesta perspectiva està duent diversos sectors de les bases dels partits catalans a preguntar-se si aquest gairebé segur fracàs provocarà que els més importants impulsors del projecte independentista assumeixin responsabilitats polítiques, és a dir, si hi haurà dimissions o anuncis de retirades de l'activitat políitica.

Aquests sectors apunten a Mas, Puigdemont o Turull, entre d'altres, al PDECat, però també a l'actual direcció d'Esquerra, que pretendrà diluir el fracàs dins d’una previsible victòria electoral. Però, es pregunten, Junqueras, Rovira, Romeva -encara que no sigui afiliat-, Forcadell, Rufián i altres, no han tingut res a veure amb tot això? I el mateix passa amb l'actual direcció de la CUP, responsable d'abandonar la política social del partit per dedicar-se al projecte independentista.

7 Comentaris

Publicitat
#7 Parches Sor Virginia, Figueres, 13/07/2017 - 13:42

No us enganyeu, l'objectiu des d'el primer moment era perllongar l'statu-quo per anar vivent de la rifeta. Aixó ho han aconseguit. La comèdia ha durat cinq anys, Deu n'hi dó". Que al final tots acabaràn enfrontats ja se savía, pero mentre els ha rendit d'alló més.

#6 Telamarinera, Vilanova, 13/07/2017 - 12:11

En esa lista faltan, Camaras de comerç,. universidades , sindicatos, patronal , colegios profesionales., iglesi.. hay tanto afectado por el virus, que el día 2 ha de ir al infierno o a los altares!!!!! Y muchos, muchos.por silentes.
Ex ministros en CATRÀDIO declarándose independentista!!
Hasta pensamos que estátamos ciegos por no ver la nueva fe

#5 Rivas, Hospitalet, 13/07/2017 - 09:09

¿Y quién va a pagar la fiesta? Si quieren independencia, que se la paguen ellos.

#4 PepetCabrejat, Bcn, 13/07/2017 - 08:53

No dimitirà ni cristo, donaràn les culpes de tot a Madrit i santes pasques.

#3 Fart de tants vividors del procés, Incrédul, 13/07/2017 - 07:36

I de que viuran?