Publicitat

Pere Aragonès demana "neutralitat"

Hipocresia política

Imatge d'arxiu del vicepresident del Govern i dirigent d'Esquerra, Pere Aragonès

Alguns dirigents independentistes catalans han demostrat un alt nivell d'hipocresia política quan han desqualificat un comandament de la Guàrdia Civil que, durant un recent acte del cos a Sant Andreu de la Barca, ha criticat el projecte independentista català. És el cas del vicepresident del Govern, titular del Departament d'Economia i dirigent d'Esquerra, Pere Aragonès.

Aragonès, mitjançant unes recents declaracions, ha criticat que aquest comandament "prengui part política", quan els responsables dels Mossos d'Esquadra defensen habitualment el projecte independentista, i si no el defensen, són destituïts del seu càrrec. Segons Aragonès, l'actitud d'aquest comandament de la Guàrdia Civil "és una vergonya", encara que podria dir-se exactament el mateix del Govern del qual ell és vicepresident, que insta contínuament els Mossos d'Esquadra a donar suport a les iniciatives independentistes.

El dirigent d’ERC demana neutralitat a les autoritats: "Es demana neutralitat per part de la Junta Electoral a uns governs que estan escollits per la ciutadania en base a programes polítics, però [la Junta] calla davant d’uns comandaments de la Guàrdia Civil que prenen partit a favor d'una determinada ideologia". I a continuació, ell mateix, vicepresident del Govern de Catalunya, parla sobre la sentència del judici pels fets de la tardor del 2017, i diu: "Tots els demòcrates han de sortir a manifestar-se". Aquesta és la "neutralitat" que exigeix als altres?

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/10/2019 - 00:29

En este caso, como el la inmensa mayoría, el separatismo echa siempre mano de la misma ley: la ley del embudo.