Publicitat
Confidencial · 29 de Gener de 2020. 00:30h.

Ho consideren ultradretà

Puigdemont, sense grup a Estrasburg

Ho consideren ultradretà

Puigdemont al Parlament Europeu, amb l'ultradretà britànic Nigel Farage, líder del Partit del 'Brexit'

Puigdemont i Toni Comín estan pagant ara al Parlament Europeu d'Estrasburg la factura d'haver estat acollits, avalats i protegits a Bèlgica per l'ultranacionalisme d'extrema dreta de Flandes quan van fugir de la justícia espanyola, arran de la declaració d'independència de Catalunya d'octubre del 2017.

Des de llavors, el grup de Waterloo, i el conjunt del moviment independentista català només han aconseguit mantenir fora d'Espanya vincles amb grups de la ultradreta europea o de l'entorn del Tea Party dels EUA. Aquest fet encaixa amb la consideració que Europa té sobre l'independentisme català, al qual ubica a l'àmbit ideològic de l'extrema dreta.

Aquesta situació està provocant que Puigdemont i Comín xoquin al Parlament Europeu amb grans dificultats per aconseguir formar part d'un grup parlamentari, atès que aquests grups no volen relacionar-se amb dirigents independentistes que consideren ultradretans. El problema és greu, perquè la pertinença a un gup parlamentari facilita la defensa contra el suplicatori demanat per l'Estat espanyol per jutjar ambdós a Espanya.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Ojotuerto, Calafell.tab, 29/01/2020 - 21:50

La ultraderechita cobarde

#5 Lula, Bcn, 29/01/2020 - 15:10

Si hubiera huído en bici en lugar de coche, no hubiera vivido en zona tipo campo de golf en Girona, trabajando en Barcelona y usado el tren, si hubieran legislado algo,.... quizás le habrían querido los verdes... políticos!!! Incongruentes, vagos, incompetentes...

#4 Nut, La Patria de Prim, 29/01/2020 - 13:05

Los han calao bien calaos en Europa.No engañan allí a nadie.

#3 no soy nadie, barcelona, 29/01/2020 - 10:27

A ver si por una vez, tengo suerte en mis súplicas (y eso que no soy creyente) y salen corriendo de una p*** vez a esa república rusa, al ladito de rumania y nos dejan en paz.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 29/01/2020 - 09:54

"Ho consideren ultradretà..."

Lo que és... ultraderecha supremacista... al final era verdad lo de que... "el mundo nos mira..." y con ojo clínico.