Publicitat

Ha sortit de l'escenari polític

Homs, 'missing'

Francesc Homs en una imatge d'arxiu

Diversos dirigents del PDECat comenten aquests dies amb una certa sorpresa el fet que Francesc Homs hagi desaparegut gairebé totalment de l'escenari polític català després de ser condemnat pel Tribunal Suprem a 13 mesos d'inhabilitació per ocupar càrrec públic per la seva participació en l'organització de la consulta del 9-N del 2014.

A conseqüència d'aquesta sentència, Homs va haver d'abandonar l'escó que ocupava al Congrés com a diputat del PDECat. Posteriorment, va ser designat assessor del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per a les qüestions relacionades amb l'eventual realització del referèndum sobre la independència.

Malgrat tot, l'activitat pública d'Homs a hores d'ara és gairebé nul·la, destacant especialment en aquesta situació la seva absència dels mitjans informatius, ja que el dirigent convergent ha estat sempre un polític amb una gran participació en activitats relacionades amb la comunicació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 PQG , Metrópolis , 11/05/2017 - 11:03

Homs había llegado a un momento de su vida en el que no era un político era un chiste. La inhabilitación que los indepes tanto criticaron les permitía librarse de él y no han desaprovechado la oportunidad

#1 Parlem clar, Girona, 11/05/2017 - 00:11

Deu estar recollint missals que li sobren a sor Ferrussola......i és clar, té molta feina!