Publicitat
Confidencial · 5 de Juliol de 2017. 00:25h.

Homs parla en nom de Mas?

Està "fins els ous" d'ERC o de Puigdemont?

Homs parla en nom de Mas?

Francesc Homs amb Artur Mas en una imatge d'arxiu

Les dures declaracions de Francesc Homs contra la destitució de l'exconseller Jordi Baiget -va arribar a dir que està "fins els ous" -, han plantejat molts dubtes no només dins del PDECat, sinó també a Esquerra i al conjunt de la coalició Junts pel sí, que governa Catalunya.

Homs ha estat sempre un polític molt proper políticament i personalment a Artur Mas, que va tenir Baiget com a secretari del seu Govern i, segons es creu al PDECat, va ser el mateix Mas qui va suggerir al president Puigdemont que li designés com a titular del Departament d'Empresa i Coneixement.

Per tant, la reacció d'Homs provoca dos dubtes. Un: parla o no en nom de Mas? I un altre: quan diu que està "fins els ous", s'està referint a Esquerra i la CUP, com interpreten alguns dirigents del PDECat, o al president Puigdemont, com consideren altres? La resposta és important per al futur del PDECat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 mímimo el 3%, Granollers, 05/07/2017 - 00:54

No está claro....Lo que si está clarísimo, es que lo estan reventando todo: Su propio partido y la convivencia pacífica que existía hasta ahora en Catalunya.Pasarán muuuchos años antes de que se vuelva a la situación de partida.

#1 Teniente Dimitri, BCN, 05/07/2017 - 00:05

Este se ve trabajando en la calle y ahora se pone nevioso.