Publicitat

Ha 'desaparegut' de l'escenari

Homs 's'esborra'

Francesc Homs durant una roda de premsa

En diversos ambients independentistes es comenta amb sorpresa la desaparició de Francesc Homs de l'escenari polític català, precisament durant els moments més decisius del procés sobiranista, el qual va engegat per l’actuació de l’exconseller de la Generalitat i exdiputat al Congrés, entre d’altres.

Tot indica, segons fonts del PDECat, que Homs s'ha apartat de la primera línia de l'activitat política per decisió pròpia, i que no ha estat marginat pel partit ni ha pres aquesta decisió com a conseqüència d'haver perdut alguna pugna interna a la formació. Homs ha desaparegut perquè ha volgut desaparèixer.

De tota manera, les mateixes fonts admeten que la direcció del PDECat ha vist amb satisfacció la sortida d'Homs de l'escenari polític català, ja que els seus membres consideren que, després de l'1-O, el partit hauria d'entrar a una via de reconsideració de les seves actuals posicions. I Homs està considerat com a part de la vella guàrdia que podria dificultar el desenvolupament del nou projecte.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 David, Huelva, 23/09/2017 - 12:47

Censuran ustedes (confidencial.e-noticies.es) opiniones contrarias al referéndum e independencia de cataluña?. A pesar de haber sido admitido mi anterior comentario, no ha sido publicado. Viva la libertad de expresión

#2 David, Huelva, 23/09/2017 - 12:12

Supongo que la UE está tomando nota del nuevo neofascismo que está surgiendo en cataluña. Los nazis hablaban de germanizar europa, los catalanes de caralanizarla. Tomen nota.

#1 lepero, barcelona, 22/09/2017 - 22:29

Estos del PDECAT no saben por dónde tirar para ver si logran seguir con algún cargo, el que sea, al menos cuatro años más.