Publicitat
Confidencial · 13 d'Abril de 2017. 00:20h.

Homs: un càrrec sense futur

Assessor per a un referèndum que no es farà

Homs: un càrrec sense futur

Francesc Homs, al Congrés dels Diputats

La sentència del Tribunal Suprem que va inhabilitar Francesc Homs per ocupar càrrecs va implicar la seva sortida de l'escó que ocupava al Congrés dels Diputats. El PDECat va buscar llavors un càrrec perquè Homs tingués un lloc de treball, i el va designar assessor del president Puigdemont per al referèndum.

Alguns militants del PDECat comenten amb una certa ironia que, d'una banda, l'organització del referèndum ja està encarregada per Puigdemont als departaments del Govern que dirigeixen Oriol Junqueras i Raül Romeva, el que implica que el president de la Generalitat ja té prou assessorament.

I en segon lloc, la gran majoria dels dirigents sobiranistes estan convençuts que no serà possible realitzar el referèndum, i aquest fet planteja una situació paradoxal: Homs ha estat designat assessor per a un projecte -un referèndum- que no es realitzarà. I els qui l'han nomenat, ho saben.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fran, Vilassar de dalt, 13/04/2017 - 14:22

Quico sempre tidrà feina : El Club de la Comedia, o Polonia, o ....

Sols ha de fer lo mateix de cada dia, fer de Quico Homs.

#1 José Quinta, LH,Barcelonés,España, 13/04/2017 - 11:57

Menuda sorpresa: el objetivo es cobrar, lo de trabajar es opcional (y poco deseado) Por otro lado, el Quico es ideal para un puesto en el que no se deba hacer nada ...