Publicitat
Confidencial · 14 de Setembre de 2017. 00:15h.

Hongria, Polònia ... i Catalunya?

El tarannà de la Generalitat inquieta la UE

Hongria, Polònia ... i Catalunya?

Els diputats de l'oposició abandonen l'hemicicle durant el darrer ple del Parlament

L'eurodiputat d'Esquerra Josep Maria Terricabras ha instat el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, a intervenir per frenar l'actuació de l'administració espanyola contra el procés independentista català, col·locant d'aquesta manera els independentistes catalans al paper de víctimes.

Tanmateix, a diversos grups del Parlament Europeu (PE) han tingut un impacte considerable les recents actuacions de l'independentisme al Parlament de Catalunya, on va imposar els seus plantejaments vulnerant els drets de l'oposició i, per tant, dels ciutadans representats pels grups contraris al procés. Recentment el president del PE, Antonio Tajani, ja va llançar una clara advertència a les autoritats de Catalunya.

Així mateix, alguns eurodiputats són molt crítics amb els plantejaments de la llei catalana de transitorietat, el caràcter democràtic de la qual és obertament qüestionat a Catalunya i a Espanya. Per tant, diversos sectors de la Unió Europea comencen a preocupar-se no per l'actuació espanyola, sinó pels mètodes que utilitzaa la Generalitat, que alguns comparen amb els casos d'Hongria o Polònia, per exemple.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fran, Barna, 14/09/2017 - 08:18

Que Catalunya no es democrática?¿?¿ cómo se atreven, si tots sabem que Catalunya va inventar la democracia, í el fútbol allá al 2008. Amén