Publicitat

Torra menysté ara la trucada de Sánchez

Humiliació

Pedro Sánchez amb Quim Torra, a la Moncloa

A Pedro Sánchez no li ha servit de res la seva baixada de pantalons acceptant trucar Torra, després d'haver-se negat de manera reiterada a fer-ho. D'una banda, Esquerra ha revelat que el líder del PSOE ha cedit per les exigències del partit de Junqueras. Després, el candidat a la investidura ha intentat amagar la realitat incloent la trucada a Torra al marc d'una ronda ambs tots els presidents autonòmics. Tanmateix, quina relació tenen els presidents autonòmics amb la investidura? Cap.

Tota aquesta peripècia, però, no li ha servit de res al candidat a presidir el futur Govern espanyol. Torra ha reaccionat menyspreant el gest de Sánchez i l'ha deixat en ridícul. El president català ha exigit ara un marc bilateral de relacions per plantejar la seva reivindicació del "dret d'autodeterminació" i la "fi de la repressió", en referència als processos judicials oberts.També ha col·laborat amb Torra en aquesta operació la consellera de Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern, Meritxell Budó.

Aquest episodi col·loca Sánchez a una posició política molt feble a les negociacions, ja que ha demostrat que està disposat a qualsevol cessió amb l'objectiu d'aconseguir els vots que li calen per ser investit. Al marge de les valoracions polítiques, el candidat a la investidura tampoc no queda molt bé a un nivell personal, després d'haver estat menyspreat per Torra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat