Publicitat

Després del trànsit, l'aeroport i els trens

I ara, el futbol

Imatge d'arxiu del Camp Nou de Barcelona

Els ciutadans catalans han esdevingut ostatges dels comitès de defensa de la república (CDR) i del Tsunami Democràtic, i pateixen els efectes de les ocurrències d'aquests activistes que, suposadament, pretenen protestar contra la sentència del judici als dirigents independentistes processats pels fets de la tardor del 2017.

Alguns col·lectius ciutadans comenten que caldria preguntar a aquests activistes quina relació hi ha entre aquesta sentència i els radars que vigilen el trànsit a les autopistes i carreteres catalanes, molts dels quals han estat destrossats al marc d'aquestes sorprenents formes de protesta. I gairebé el mateix diuen dels problemes que estan provocant pel que fa al trànsit rodat, l'aeroport del Prat o l'estació ferroviària de Sants.

I ara, el problema afecta un dels espectacles que atreu una major audiència, un partit de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. Per descomptat, els intents de boicotejar aquest partit no tenen res a veure amb la sentència contra la qual aquests activistes diuen que protesten. L'únic objectiu és aprofitar l'expectació mundial davant d’aquest espectacle per propagar una de les fake news més apreciades per l'independentisme, segons la qual Catalunya seria una colònia oprimida per la metròpoli espanyola. I per això, segueixen utilitzant com a ostatges els ciutadans catalans, als quals diuen defensar de l'opressió dels colons espanyols.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat