Publicitat

D'allò de "putes, guarres, zorras!"

I la CUP què diu?

Independentistes aquest passat dissabte a la plaça Sant Jaume de Barcelona (foto: 'Facebook' de Laura Pérez)

La CUP és una de les organitzacions independentistes catalanes que dóna una major importància a les posicions i tesis del feminisme, un plantejament que ha esdevingut un dels eixos dels seus programes d'actuació social i política, i que és un dels aspectes fonamentals de qualsevol de les seves elaboracions teòriques i que sempre intenta aplicar a l'àmbit de la seva pràctica.

Tanmateix, la CUP no s'ha pronunciat sobre l'actuació d'altres grups del seu àmbit ideològic, l'independentisme radical, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona dissabte passat, després de la constitució del consistori barceloní sorgit de les eleccions del 26 de maig passat. Aquests grups independentistes criticaven amb duresa el pacte que va impedir que l'independentista Ernest Maragall aconseguís l'alcaldia de Barcelona, que va poder conservar Ada Colau.

Aquests grups independentistes van esperar que l'alcaldessa i la resta de membres del consistori barceloní, fessin a peu, com és habitual, el curt recorregut entre l'Ajuntament i el Palau de la Generalitat, situat a l'altre costat de la plaça de Sant Jaume. Llavors, part de la comitiva va patir una pluja d'insults i, a més, van caure diversos objectes. Un dels insults més corejat va ser "putes, guarres, zorras!", que s'adreçava directament contra l'alcaldessa i contra les regidores no independentistes. La CUP no té res a dir?

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 20/06/2019 - 07:45

Que vagin vestits com uns gua.rros no vol dir que siguin d'esquerres. Cap obrer vota la CUP.
La CUP te d'esquerres el que el "prusès" te democràtic.
Sempre s'els ha considerat com els kaleborroka del pujolisme o les S.A. del Règim.