Publicitat

Ha desaparegut de l'actualitat

I la nova Cambra?

Imatge d'arxiu de Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona

L'empresari Joan Canadell, del sector més radical de l'independentisme català, va ser elegit el passat mes de juny president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, mitjançant una planificació dissenyada per l'Assemblea Nacional Catalana. Des del primer moment, Canadell va anunciar que posaria la institució al servei de les  aspiracions de l'independentisme català.

En aquesta línia, va anunciar un seguit de propostes, la gran majoria de to polític, de caràcter independentista radical, i va suprimir la utilització de la llengua castellana de les seves rodes de premsa. Així mateix, Canadell va assegurar que consultaria els empresaris "si són partidaris de la sobirania fiscal" de Catalunya, i si volen "acompanyar el país en la construcció de la república" catalana.

Tanmateix, dos mesos i mig després de la seva presa de possessió, tot indica que Canadell està trobant més obstacles dels previstos per impulsar aquest gir estratègic a la Cambra. De fet, l'única mesura radical aplicada de les moltes que va anunciar ha estat la supressió del castellà de les rodes de premsa, sense que hi hagi notícies de la resta de les seves promeses més extremistes. En contra del que es preveia, la corporació ha desaparegut de l'actualitat mediàtica.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, wATERLUXE, 13/09/2019 - 10:49

Y tiene colgada la bandera española en el terrado!