Publicitat
Confidencial · 21 de Juny de 2019. 00:05h.

I la "resposta de país"?

S'han hagut de 'empassar' Colau

I la "resposta de país"?

Imatge del ‘tuit’ del president Torra amenaçant Ada Colau

L'independentisme català segueix en la línia de llançar greus amenaces contra qualsevol que no accepti les seves posicions, que després no materialitza. És a dir, són amenaces que es queden sempre a les paraules. L'última versió d'aquest sorprenent model d'actuació política s'ha produït arran de la pèrdua de l'alcaldia de Barcelona per Ernest Maragall, que l'independentisme considerava guanyada la nit electoral del 26 de maig.

Quan Ada Colau, gràcies al PSC i Manuel Valls, es va adonar que podia mantenir l'alcaldia, l'independentisme va recórrer a les amenaces. Així, el president de la Generalitat, Quim Torra, va cridar a una "operació de país" contra "l'operació d'Estat" que, al seu parer, era que Maragall no fos alcalde. I la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, va parlar també d'una "operació d'Estat", i va amenaçar Colau amb una "resposta de país".

Tanmateix, Colau ha estat escollida alcaldessa, ha pres possessió del seu càrrec i va ser rebuda pel president de la Generalitat, amb el nou consistori barceloní. I l'única "operació de país" o "resposta de país" contra ella, com a represàlia per prendre-li l'alcaldia de Barcelona a Ernest Maragall, ha estat protagonitzada per grups d'extremistes que es van dedicar a insultar-a la plaça de Sant Jaume i a llançar-li alguns objectes el dia que va ser escollida. Això és tot?

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, The broquil is over, 21/06/2019 - 07:46

De país solo son las salchichas. Del país de la butifarra. jajajajajajajaja