Publicitat
Confidencial · 12 de Gener de 2018. 00:20h.

I Messi no és un 'botifler'?

Se n'aniria en cas d'independència

I Messi no és un 'botifler'?

El jugador del FC Barcelona Leo Messi, en una imatge d'arxiu

Sectors no independentistes comenten aquests dies el silenci de l'independentisme català sobre la posició del jugador del FC Barcelona Leo Messi, que ha col·locat al seu contracte amb el club una clàusula segons la qual abandonaria l'entitat barcelonista en el cas que Catalunya aconseguís la independència.

Aquesta clàusula s'ha introduït al contracte, aprofitant la seva última renovació, perquè Messi i els seus agents són conscients que les autoritats esportives espanyoles no permetrien que, després d'una eventual independència de Cataluya, el Barça seguís participant a les competicions esportives controlades per l'Estat espanyol.

Els interessos econòmics de Messi quedarien perjudicats si no pogués participar en alguna de les grans lligues europees, com a l'espanyola, i per això es blinda mitjançant aquesta clàusula. Tanmateix, en aquest cas no s'ha produït cap tipus d'ofensiva de l'independentisme, ni tan sols del més radical, contra l'estrella del Barça.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 12/01/2018 - 19:51

Esto demuestra el clasismo del nacionalismo catalán: montan escraches a padres que piden enseñanza también en español para sus hijos (los desgraciados casos de Mataró y Balaguer), pero a Messi no le dicen ni mu. Salgamos ya de Tractolandia. Tenim pressa!