Publicitat
Confidencial · 31 de Gener de 2018. 00:17h.

I per què no dimiteix Comín?

ERC perd un vot al Parlament

I per què no dimiteix Comín?

El diputat Toni Comín durant un acte independentista a Brussel·les

Segons el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, els diputats del Parlament que van fugir a Brussel·les amb l'expresident Puigdemont per eludir l'acció de la justícia espanyola, no poden votar a la cambra catalana. Sí que hi ha l'opció de dimitir de l'escó perquè corri la llista i un altre candidat assumeixi el lloc.

Aquesta dada és important perquè l'independentisme mantingui la seva majoria absoluta al Parlament, i amb aquest objectiu ja han dimitit tres dels diputats que es troben a la capital belga: Lluís Puig i Clara Ponsatí, de Junts per Catalunya, i Meritxell Serret, d'Esquerra. Amb aquestes tres dimissions, en principi hauria de ser suficient per mantenir la majoria, si no hi ha imprevistos.

Al marge del cas de Puigdemont, que no pot deixar de ser diputat i seguir demanant la seva investidura, dins de l'independentisme ha sorprés el fet que no hi hagi dimitit també Toni Comín, que es va presentar el 21-D a la candidatura d'Esquerra, encara que posteriorment semblen haver sorgit algunes diferències entre el diputat i la direcció del partit. Per què no ha dimitit?

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 un musclu, bcn, 31/01/2018 - 09:53

Vaya careto el de la foto...( espot pendre en tots els sentits posibles)

#3 Lula, Bcn, 31/01/2018 - 09:27

Sueldazo domiciliado, tarjetita y a vivirrrrr.... ¿vocaciones de servicio público real?jajjjaaaaaajaaa

#2 Sergi, Bcn, 31/01/2018 - 08:02

Fácil: Le gusta más la silla que un tonto un lápiz.

#1 estelada, bandera d'onan, egara, 31/01/2018 - 07:54

la poltrona, quines coses a preguntar...