Publicitat
Confidencial · 23 de Gener de 2020. 00:25h.

I què fa Alfred Bosch?

El fiasco d'Estrasburg el desqualifica

I què fa Alfred Bosch?

El conseller d’acció exterior de la Generalitat i dirigent d'ERC, Alfred Bosch, a 'TV3'

La irrellevància de Carles Puigdemont i Toni Comín al Parlament Europeu (PE), un fet que ha provocat un autèntic fiasco a l'independentisme radical català, que pretenia que l'eurocambra esdevingués un altaveu de les seves reivindicacions, reflecteix un nou i indiscutible fracàs dels responsables de l'acció exterior del moviment independentista.

L'absència de resultats positius a l’àmbit polític de l'acció exterior ha estat un dels revessos més contundents del conjunt del procés independentista, ja que ha significat un obstacle molt important per aconseguir reconeixements internacionals. De fet, el projecte dels independentistes catalans només ha estat avalat pels grups ultranacionalistes de l'extrema dreta o similars.

Cap dels dirigents que s'han responsabilitzat de l’acció exterior ha aconseguit absolutament res, i aquesta absència total de resultats és també el balanç, a hores d’ara, de l'actual titular d'aquest àmbit d'actuació de la Generalitat, el dirigent d'Esquerra Alfred Bosch. La realitat és que Bosch no ha aconseguit superar la irrellevància dels seus antecessors al càrrec.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Waterpus, 23/01/2020 - 15:41

Cuando se largue Torra y caiga el govierno con Bosch, propongo nombrar a Rahola de MHP y a Cotarelo de exteriores.
La lástima es que han cerrado el zoo, hubiera sido un plantel de concellers magnifico.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/01/2020 - 14:35

No se si reordeu quan es va fer un selfi amb el President Mujica en mig del passadiss d´un hotel, com un grupi qualsevol, i TV3 ho va vendre com una trascendental cimera entre estats.

Aquest es el meu Alfred.

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 23/01/2020 - 12:53

Al menos cuando estaba Mortadelo... con lo de la falta de Pepe a Messi y lo del caza del ejercito del aire, te podías descojonar... pero este memo no tiene ni gracia...

#3 Quimet lo tronat, Arbucies, 23/01/2020 - 12:15

Aquet parrac mitg sonat......fiel reflejo y representante de la España negra. ..... así lo perciben al menos los franceses e italianos. Los antiguos pirados de Puerto Urraco lo hubieran puesto de alcalde cacique

#2 Agustino, Barcelona, 23/01/2020 - 10:32

¿Qué que hace el de los ojos saltones? pues vivir del cuento y de los impuestos de todos nosotros sin dar palo al agua, como hacen todos los impresentables que tenemos en la política.