Publicitat
Confidencial · 16 de Juliol de 2019. 00:24h.

"I si fossin catalans"?

Del Bosque, sensible cap a Catalunya

"I si fossin catalans"?

Vicente del Bosque amb Gerard Piqué durant un entrenament

L'exentrenador de futbol del Reial Madrid i de la selecció espanyola Vicente del Bosque, ha tornat a demostrar la seva sensibilitat cap als problemes de la relació entre Catalunya i Espanya, i el seu convenciment de l'existència d'un cert anticatalanisme a l'Estat. Aquesta qüestió s'ha plantejat quan Del Bosque ha criticat durant una entrevista a Ràdio Marca la negativa de dos jugadors a formar part de la selecció espanyola sub 21, que ha jugat el campionat d'Europa, i ha guanyat el títol.

Es tracta de Marco Asensio, del Reial Madrid, i de Rodri, que ha estat traspassat aquest estiu per l'Atlètic de Madrid al Manchester City. I Del Bosque diu pel que fa a la negativa d’ambdós a jugar amb la selecció sub 21 d'Espanya que "jo crec que ha estat una cosa lletja", afegint una pregunta: "I si haguessin estat catalans? Us imagineu el que hagués passat?". Llavors, un dels periodistes li contesta: "S'hauria muntat un debat nacional".

"Mare meva!", exclama l'entrenador salmantí, i en aquest moment, un dels seus interlocutors insisteix sobre l’afer, i es refereix a un jugador del FC Barcelona que sol ser xiulat quan juga fora de Catalunya: "Imagina't que hagués estat Piqué el que diu que no va [a la selecció espanyola]". I l'exentrenador del Reial Madrid contesta, amb una expressió de certa complicitat amb el jugador del Barça: "Exacte, sí, sí".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 16/07/2019 - 16:49

A ver marqués, no pises charcos que no entiendes y además esto no viene a cuento...
Ser simpatizante de izquierdas no necesariamente debe aparejar hacer de palanganero del separatismo supremacista.
Tánto Oleguer Presas como Kortabarría se negaron a vestir la camiseta nacional por política, su carrera pudo ser mejor... pero fueron felices...