La idea sembla paralitzada

I Tabarnia?

Imatge d'una pancarta de Tabarnia a la plaça Sant Jaume de Barcelona

L'emergència de la idea Tabarnia, que va tenir una bona acollida entre els sectors no independentistes de Catalunya, i que va aconseguir posar molt nerviosos els principals dirigents de l’independentisme, sembla que ha entrat a una fase de retrocés, la qual cosa està provocant una considerable decepció entre els seus partidaris.

Tot i que el conjunt de l'independentisme català es va referir inicialment al projecte de Tabarnia amb menyspreu i sense concedir-li cap importància, l'estratègia dels seus promotors, utilitzant contra el procés sobiranista els mateixos arguments dels impulsors del procés, va acabar descol·locant gran part del independentisme.

Tanmateix, l'activitat dels impulsors de Tabarnia, que va aconseguir un èxit mediàtic sobtat, s'ha frenat. És possible que els activistes d'aquesta idea creguin que el projecte independentista ja no té opcions d’esdevenir una realitat, i per tant hagin decidit baixar el nivell de la seva actuació. Però tot i que és cert que l'independentisme ha fracassat, la seva majoria parlamentària li permet actuar com si aquest fracàs no s'hagués produït, en una nova demostación de la seva capacitat per instal·lar-se a la ficció.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 16/04/2018 - 13:57

Tabarnia és la quimioteràpia que extirparia el càncer separatista de la societat catalana.

#1 Jorge, BcnisnotCat, 16/04/2018 - 09:24

A molts ens ha decebut el desviament cap a unes posicions més properes a considerar que la proposta de creació de la comunitat de Tabarnia es tracta d'una broma, quan hi ha moltes evidències que Tabarnia és molt diferent de la Catalunya interior (Tractòria) i molta gent que vol la separació real.