Publicitat

Perfil baix del president del Parlament

I Torrent?

El president del Parlament, Roger Torrent, en una imatge d'arxiu

A l'interior d'Esquerra es comenta amb una certa sorpresa el baix perfil polític que ha assumit el president del Parlament, Roger Torrent, des de fa algun temps. Algunes fonts d'ERC relacionen aquesta evolució del dirigent del partit amb el fet que hagi hagut de tirar definitivament la tovallola en la seva pugna amb Pere Aragonès per la candidatura a la presidència de la Generalitat en les properes eleccions catalanes.

En qualsevol cas, algunes actuacions del president del Parlament estan sorprenent fins i tot alguns sectors del seu mateix partit. Així, recentment va canviar sobtadament de postura i va acabar acceptant la proposta de Junts per Catalunya (JxC) en el sentit que la cambra catalana realitzi sessions plenàries telemàtiques, malgrat un informe en contra dels lletrats del Parlament.

Aquest canvi de postura pot tenir transcendència, atès que podria fer que revifés  l'antiga pugna de la investidura telemàtica de l'expresident. En principi, Puigdemont no té intenció de ser candidat a les properes eleccions catalanes, però la possibilitat de provocar un considerable soroll mediàtic amb aquest afer, podria fer-li canviar de posició. Però, per què ha canviat Torrent de postura?

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat