Publicitat
Confidencial · 20 de Febrer de 2020. 00:25h.

Iceta: abans sí, ara no

Canvia pel que fa al mediador

Iceta: abans sí, ara no

Miquel Iceta durant una entrevista radiofònica

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, està experimentant els problemes derivats de pretendre fer política a Catalunya, i alhora facilitar-li al seu cap estatal, Pedro Sánchez, les negociacions amb l'independentisme català perquè recolzin al Congrés el projecte de pressupostos generals de l'Estat elaborat pel Govern del PSOE.

Així, ara Iceta s'ha vist obligat a pronunciar-se en contra de l'eventual participació de la figura d'un mediador en aquestes negociacions, quan fa un any va defensar aquesta participació que ara rebutja. I el mateix ocorre amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, que fa un any també era favorable a la participació d'un mediador. Iceta i Calvo es van fer un embolic considerable amb l'afer.

Ara, però, toca defensar tot el contrari. Resulta que Sánchez està més pressionat pels espanyolistes del seu partit, i a més, és conscient que Esquerra està disposada a prescindir d'aquest mediador que exigeix Junts per Catalunya. Per tant, el president del Govern espanyol ara el rebutja. I Iceta -i Calvo-, canvia de postura i també es pronuncia en contra.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/02/2020 - 23:40

Igeta es tan falso como su Partido Separatista Camuflado. De lo que diga te puedes creer lo mismo que a su jefe. Si la gente te viera tal como eres, tú y tu partido os iríais al guano, que es lo que os merecéis.