Publicitat
Confidencial · 1 d'Abril de 2020. 00:10h.

Iceta depèn del virus

Si Sánchez se’n surt, el PSC puja

Iceta depèn del virus

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez durant un acte del PSC

La crisi sanitària del coronavirus ha fet que el futur escenari polític català esdevingui una incògnita. I aquesta situació afecta, lògicament, el PSC, que abans que esclatés l'emergència, tenia expectatives de millorar la seva posició actual a les properes eleccions catalanes. Sí que sembla evident que aquestes eleccions no es realitzaran mentre duri l'actual situació d'excepcionalitat.

Fonts del PSC consideren, sobre l'impacte de l'afer en el futur panorama polític català, que el que està ocorrent condicionarà els resultats electorals, i que en aquest sentit, el futur polític del PSC dependrà del paper que jugui el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en el desenvolupament i el final de l'ofensiva contra l'epidèmia del coronavirus.

Si Sánchez aconsegueix que l'opinió pública jutgi de manera positiva la seva gestió de l'emergència sanitària, és evident que el PSC resultarà molt afavorit, i fins i tot podria tenir opcions de guanyar les eleccions. Un fracàs de Sánchez i del Govern del PSOE que propiciés una sortida en fals de la crisi, enfonsaria electoralment el partit de Miquel Iceta.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Juan Jose García, Cunit, 01/04/2020 - 21:03

Una intervención del MEDE,no sería una salida en falso.Sería la salida.La de Sanchez y la de Iceta,tambien.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/04/2020 - 15:53

Si un criminal como Sánchez se va de rositas después de 9000 muertos, y subiendo, es que somos un país de mierda. Del miserable de Igeta ya ni comento.

#1 CMR, BCN, 01/04/2020 - 13:37

Iceta lo lleva claro, pues.

Además, él es quien nos puso al Illa.