Publicitat
Confidencial · 18 d'Octubre de 2019. 00:30h.

Iceta, en fora de joc

El líder del PSC ha 'desaparegut'

Iceta, en fora de joc

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, sembla haver abandonat la tendència ascendent que, des de fa alguns mesos, estava protagonitzant a l'escenari polític català. Des que va augmentar la tensió política a Catalunya, el líder dels socialistes catalans ha desaparegut políticament, i el PSC està absent de la primera línia de l'activitat política.

Els problemes d'Iceta es van reflectir quan va decidir que el PSC s'abstingués a la recent votació de la moció de censura contra el president Torra, presentada al Parlament per Ciutadans. Aquesta decisió va provocar crítiques contra el líder dels socialistes catalans dins del seu mateix partit i en amplis sectors del PSOE, segons fonts del PSC.

Posteriorment, el PSC no ha plantejat cap línia estratègica d'actuació davant de la successió de greus disturbis a diversos punts de Catalunya, promoguts per grups d'independentistes radicals que protesten per la sentència del Suprem contra els dirigents condemnats pels fets de la tardor del 2017. La absència de propostes del PSC sobre aquesta situació és un afer molt comentat a diversos ambients polítics catalans.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Icetaaaa, Icetaaaa, Icetaaaa... ON ETS ¡¡¡¡¡¡¡, Barcelona, 18/10/2019 - 21:53

Si serveix per que ALGU
s'adoni que el PSC
ESTA DESAPAREGUT ¡¡¡¡¡
ben vingut sigui

A veure si ALGU, del PSOE-PSC s'adoni

#2 Armando Higueras Miro, Barcelona, 18/10/2019 - 16:03

Iceta cada día está comunicando sus criterios en su página. Web, otra cosa es que haya quien no quiera leerla. @plicabke la frase célebre, n9 dejes que la realidad, Iceta trabaja, te estropee un titular. Vaya rigor periodístico..

#2.1 Bolskan, Alnorte, 18/10/2019 - 19:27

Claaaaro. ¡Un presidenciable a la Generalitat no está para estas menudencias!. ¿Para qué posicionarse en los medios de comunicación, y que alguien se enfade, cuando puedes hacerlo desde la comodidad de tu página web que solo siguen los tuyos?.
Hoy por fín a aparecido en antena 3, pero es que llevaba desde el lunes desaparecido. Injustificable.

#1 antifaz, Barcelona , 18/10/2019 - 10:22

Típico de un socialista, esconderse cuando hay problemas.

#1.1 aribau-entença, Barcelona, 18/10/2019 - 12:00

O ser parte del problema.