Publicitat
Confidencial · 16 d'Abril de 2019. 00:30h.

Iceta 'es menja' Arrimadas

Exerceix de líder real de l'oposició

Iceta 'es menja' Arrimadas

Muntatge gràfic d'Inés Arrimada i Miquel Iceta

La màxima dirigent de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, que és la líder de l'oposició al Parlament, atès que va guanyar les últimes eleccions catalanes, ha estat acusada algunes ocasions, dins i fora del seu partit, de passivitat davant de l'independentisme, sobretot ara, quan els independentistes estan immersos a una forta divisió, amb importants discrepàncies, la qual cosa els ha fet perdre la majoria parlamentària.

En aquesta última fase, la decisió del partit de col·locar Arrimadas com a número u de les candidatura per Barcelona a les eleccions generals del proper dia 28, ha contribuït a incrementar aquesta sensació que Ciutadans actuava amb passivitat a Catalunya. I el PSC, concretament el seu primer secretari, Miquel Iceta, ha aprofitat perfectament aquest buit.

Així, tot i que aparentment era molt difícil, el PSC ha aconseguit una certa unitat d'acció de tota l'oposició a l'independentisme, mitjançant l'aprovació d'una moció que exigeix ??al president Torra que se sotmeti a una qüestió de confiança o convoqui eleccions. Actuacions com aquesta eren precisament les que se li demanaven a Arrimadas. Ara, el cap de l'oposició, de facto, és Iceta.

Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 M. Pilar, Barcelona, 16/04/2019 - 17:50

Molt abans ho havia d'haver fet! Massa Ibuprofé que diria Borrell!

#2 Vikander , Cornellá , 16/04/2019 - 10:27

Menuda chorrada de artículo, señor Rius.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/04/2019 - 00:56

El plan de Iceta es formar gobierno tripartito con los Regolpistas, y las Podemos catalanas. Para eso necesita provocar elecciones cuanto antes. De ahí toda la movida. No es líder de la oposición, sino aliado de los Regolpistas.

#1.1 roger-1, Barcelona, 16/04/2019 - 19:16

Te veo muy enajenado con tu sempiterna fobia contra los socialistas ..Casado Abascal o Rivera (los tuyos..) habrian hecho sin duda un panfleto mejor, tú a pesar de prodigarte tanto siempre con las mismas monsergas eres muy limitado, deja los insultos y tómate un descanso te lo digo sin acritud

#1.2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/04/2019 - 22:36

https://www.abc.es/opinion/abc i-moderado-sanchez-20190417002 0_noticia.html