Publicitat
Confidencial · 29 d'Abril de 2020. 00:00h.

Iceta, més controlat

Sánchez no vol cap sorpresa

Iceta, més controlat

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu

Pedro Sánchez és perfectament conscient que aquests dies s'està jugant el seu futur polític, amb la gestió de la greu crisi generada per l'epidèmia del coronavirus. En aquest escenari, el líder del PSOE, segons fonts d'aquest partit, no vol cap sorpresa, i sap que el major risc a hores d’ara podria venir de la situació existent a Catalunya, atès que el problema del coronavirus no ha eliminat el conflicte català.

Per tant, segons les mateixes fonts, el cap de l'Executiu espanyol està intentant tenir absolutament controlada l'actuació del PSC, perquè vol evitar qualsevol perill que pugui originar alguna actuació dels socialistes catalans que sigui interpretada negativament tant al PSOE com al conjunt de l'Estat. En aquest sentit, la peça fonamental és Miquel Iceta.

Iceta, lògicament, coneix la situació i procura actuar amb molta cautela. Sánchez se'n refia del primer secretari dels socialistes catalans, però també sap que la situació a Catalunya és molt inestable, la qual cosa podria provocar escenaris no previstos. En qualsevol cas, l'entorn del president del Govern espanyol està controlant amb molta atenció els moviments del PSC.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 VRaptor, Alicante, 29/04/2020 - 01:22

Normal, que a veces a Iceta se le va la bola y empieza a decidir tonterías que dejan descolocados a todos. Normal que ahora vaya atado en corto. De todas maneras en estos momentos cualquier vaticinio es una temeridad. Hasta Tezanos podría acertar.