Publicitat

El líder del PSC fuig d'estudi

Iceta, 'missing'

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez durant un acte del PSC

Alguns dirigents del PSC diuen que el nul protagonisme de Miquel Iceta durant la crisi del coronavirus és el resultat de la decisió de no interferir en cap moment a una actuació que correspon a l'administració espanyola. Per tant, el primer secretari del PSC ha optat per la discreció, perquè sigui només Pedro Sánchez el dirigent socialista que exerceixi el lideratge al conjunt de l'Estat.

Tanmateix, algunes fonts del PSC consideren que aquest plantejament, que és lògic i coherent, no és un obstacle perquè els socialistes catalans puguin jugar un cert paper en aquesta crisi, atès que quan la situació s'estabilitzi, caldrà col·laborar a l'aplicació d'un projecte que permeti la recuperació de l'economia catalana, molt danyada per l'actual emergència sanitària.

A més, segons aquestes mateixes fonts, quan l'epidèmia comenci a ser controlada amb unes certes garanties, és molt probable que es convoquin les eleccions catalanes. I el PSC hauria d'actuar ja contra la crisi del coronavirus a Catalunya per capitalitzar aquesta actuació durant la campanya electoral. A hores d'ara, la imatge dels socialistes catalans és la d'un simple instrument del PSOE a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Juan Jose García, Cunit, 10/04/2020 - 10:59

Cuando empieze a relajarse la tension sanitaria,la tensión social tendrá tal magnitud que será
un vórtice que se lo traga todo.Y luego vendran los ajustes del MEDE.En los proximos cuatro años
no creo que oigamos hablar de Iceta.

#3 tonino, BCN, 09/04/2020 - 13:16

Que salga a bailar este tontorrón. La sociedad necesita alegría, salero...

#2 Sarola, Castelldefels, 09/04/2020 - 09:07

On es , on está amagat "La Mandonguilla" del PSC conegut com l' Encarnació del Mal.

#1 VRaptor, Alicante, 09/04/2020 - 00:55

La economía catalana viene tocada de lejos y su recuperación va a depender más de factores políticos que económicos. En caso de no transmitir una imagen de estabilidad, seguirá menguando la confianza de la inversión y de la creación de nuevos puestos de trabajo. Desembocará en una ralentización continua. Mal asunt