Publicitat

Amb els seus flirtejos i contradiccions

Iceta sembla Colau

Miquel Iceta, durant un acte de PSC

El primer secretari de PSC, Miquel Iceta, ha entrat a una fase de contradiccions i confusions, que és la conseqüència d'intentar compaginar les negociacions de Pedro Sánchez amb Esquerra per a la seva eventual investidura com a president del futur Govern espanyol, amb l'estratègia electoral dels socialistes catalans.

Fonts del PSC admeten que la direcció del partit s'està fent un embolic quan qüestiona la immersió lingüística, per menjar-se l'espai electoral de Ciutadans, i després, per intentar que Esquerra no s'empipi -ja que negocia el suport a la investidura de Sánchez- insisteix que Catalunya és una nació. Alguns militants socialistes comparen aquests vaivens amb les estratègies d'Ada Colau com a líder dels comuns.

Amb aquest últim plantejament, a més, Iceta ha provocat la indignació d'amplis sectors del PSOE, sobretot de diversos dels seus barons territorials més influents. A hores d'ara, la direcció dels socialistes espanyols i part de la militància de el PSC estan desconcertats i confosos davant dels moviments d'Iceta, uns moviments que són difícils d'entendre.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan, Sant Cugat, 03/12/2019 - 13:44

No sé a que ve aquesta perplexitat. El seu jefe Sánchez fa el mateix, de la Espanya plurinacional a la Espanya uninacional sense despentinar-se.

#1 botifler1914, Waterpus, 03/12/2019 - 10:22

Iceta sembla Colau... se ha vuelto bisexual?