Publicitat
Confidencial · 27 de Març de 2020. 00:00h.

Iglesias encara avala Torra?

Malgrat el seu boicot al Govern central

Iglesias encara avala Torra?

Pablo Iglesias i Quim Torra al Palau de la Generalitat

Podem, la formació que dirigeix Pablo Iglesias, és l'única organització política de l'Estat que mostra un cert suport cap a les reivindicacions de l'independentisme català. Tanmateix, l'entrada del partit al Govern espanyol va refredar aquest suport, que sempre ha estat criticat pel PSOE, el seu actual soci de coalició.

Un altre problema és l'actitud del president de la Generalitat, Quim Torra, i de Junts per Catalunya, que ha donat prioritat als seus plantejaments polítics i partidistes per sobre de l'ofensiva per  frenar l'emergència de l'epidèmia del coronavirus. Aquestes posicions han estat criticades amb duresa per tots els partits i institucions estatals.

Iglesias, de la seva banda, ha fugit d'estudi, i no es pronuncia amb claredat sobre l'actitud de la Generalitat, considerada per amplis sectors de l'opinió pública espanyola i catalana com a un boicot a la campanya dirigida pel Govern de l'Estat, del qual Iglesias és vicepresident, per disminuir les conseqüències de l'epidèmia. Fonts de Podem diuen que Iglesias està molt empipat amb l'actuació de Torra, però no s'atreveix a dir-ho.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc, Barcelona, 27/03/2020 - 00:50

Iglesias es un esbirro de Roures y como tal seguirá siendo la voz de su amo y continuará como palmero de la derecha burguesa catalana.