Publicitat
Confidencial · 13 de Març de 2018. 00:20h.

Imatge de 'repartiment'

L'independentisme només busca el poder?

Imatge de 'repartiment'

Detall de l'entrada del Palau de la Generalitat de Catalunya

La tossuderia dels principals dirigents independentistes a mantenir viu el procés, quan tant dins com a fora de l'independentisme s'ha constatat que l'aplicació del projecte és inviable, està començant a estendre la imatge que ja l'única raó per a aquesta obstinació és el repartiment del poder de la Generalitat entre les formacions independentistes.

A hores d'ara, gairebé ningú dins de l'independentisme no creu ja les proclamacions que es fan des de Brussel·les o des de l'Assemblea Nacional Catalana sobre l'aplicació de la república catalana, ja que l'Estat ha demostrat, amb l'aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució, que és impossible seguir per aquesta via.

Per tant, les negociacions, tensions i discrepàncies dins del bloc independentista només podrien ser el producte de les pugnes entre els grups que formen el moviment independentista per ocupar parcel·les del poder polític i administratiu de la Generalitat, una situació està provocant un desgast considerable de la imatge de l'independentisme.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 13/03/2018 - 00:40

Sólo los hiperventilados más hipohuracanados creen aún que unos pijos de Pedralbes, apoyados por caciques carlistas del agro y antisistema de nula cultura política y ademanes arrabaleros, montaron todo este circo por la "llibertat del poble català": fue por salvar l'avi Pujolone y la CiU del 3%, tras los salvajes recortes de la GenCat (2012).

#1.1 Júlia, Barcelona, 13/03/2018 - 09:45

Aún hay una masa lanar fanatizada considerable..que NO se enteran de nada...y siguen como si fueran una secta las consignas de los que les están tomando el pelo desde hace años. No tienen remedio!